Podcast

Kevyesti Kairassa Podcast: vieraana Suvi Ahonen

Jussi Jaurola lähestyi minua ajatuksella tehdä kevytretkeilystä podcastia. Koska blogin kautta on jo aiheesta kiinnostuneita ihmisiä, ajattelimme, että miksipä ei hyödynnettäisi blogin nimeä tähän! Kevyesti Kairassa Podcast on siis Jussin juontama ja tuottama show, jossa on mukana vieraita teemaan liittyen.

Teemaltaan Kevyesti Kairassa on ulkoilmapodcast, jonka pääaiheena on vaellus ja kevytretkeily. Podcastin tarkoituksena on tuoda kevytretkeilyä tunnetummaksi Suomessa. Jokaisessa jaksossa käsittellään tiettyä aihetta yhdessä vieraan kanssa.

Ensimmäisenä haastateltavana on itseoikeutetusti Suomen pitkien vaellusten konkari Suvi Ahonen. Suvin tarinaan pääset tutustumaan podcastissa ja Suvin sivustolla http://www.sopivastihukassa.com/ . Kannattaa samalla myös tsekata Suvin jälleen huhtikuussa järjestämä pitkien vaellusten verkkokurssi!

Ensimmäinen Kevyesti Kairassa podcast löytyy täältä:

 

 

 

4 thoughts on “Kevyesti Kairassa Podcast: vieraana Suvi Ahonen

 1. Kuuntelin haastattelua jonkin matkaa, mutta en jaksanut kovin pitkälle. Kaksi syytä:

  1) sietämätöntä kuunnella (ainakaan monitorikuulokkeilla) kun hengityksen hönkäily paukuttaa mikrofonia. Erityisesti introssa, mutta myös pitkin matkaa nimenomaan haastattelijan puolella. Matalien taajuuksien pauketta voisi joko suodattaa pois tai parempi olisi ostaa ensi kerralle mikrofonin eteen ns pop-filtteri. Semmoisen voi tehdä itsekin sukkahousuista ja parsintakehikosta jos 15€ invertointi tuntuu liian kalliilta.

  2) haastattelija jaarittelee liikaa omiaan, ei minua kiinnosta hänen kokemuksensa Karhunkierrokselta vaan Suvi Ahosen kokemukset ja tarinat.

  1. Hei Petrus!

   Kiitos palautteesta vaikka huomaain ne vasta.

   Haastattelussa käytetty headset on sama jota käytetään kaupallisissa radioissa, ja mikrofonin edessä tosiaan on suodatin. Valitettavasti tässä ammattimaiseen audiokäsittelyyn ei ollut varaa, ja lähdimme tekemään tätä harrastuspohjalta. Koitamme jatkossa säätää audiota paremmaksi, ja intro on myös jatkossa uusi.

   Koitan jatkossa enemmän tuoda tarinaa vieraalta esille, mutta tässä ei tarkoituksena tosiaan ole olla haastattelu vaan enemmänkin keskustelu vieraan kanssa.

   Kaikki palaute on tärkeää, ja olen erittäin kiitollinen näistä. Uusi jakso on kuunneltavissa myös, ja siihen voi laittaa palautetta myös!

   Kiitos!
   -Jussi

   1. Jos kyseessä on sankamikrofonihärpäke, niin ehkä sitä ei kannata vääntää ihan suun eteen vaan enemmänkin suupieleen. Jos sama toimii kaupallisissa radioissa niin pitäisi sen toimia myös teillä ilman jälkikäsittelyä (joka ei ole mikään taikasana tässäkään tapauksessa). Kannattaa testailla eri asennoissa.

    1. Juu tässä haetaan hiukan kokemuksen kautta. Toivottavasti uudempi jakso on parempaa kuunneltavaa jo.

     Palaute, ja kehitysehdotukset ovat tosiaan todella tervetulleita ja olen kiitollinen kaikista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.