Blogi

Teaser: Mielenkiintoista luvassa uudelle vuodelle!

Laitan tässä hieman teaseria vuoden 2019 projektistani. Olen viime aikoina tiiviisti valmistellut vähän isompaa juttua, joka todennäköisesti kiinnostaa lukijakuntaa!

Jos olet kiinnostunut kevytretkeilystä, mutta syvään päätyyn hyppääminen on tuntunut hieman liian vaikealta, niin tämä tulee olemaan sinulle. Jos luulet tietäväsi jo kaiken ultrakevyestä vaelluksesta, niin tulet oppimaan vielä paljon! Jos haluat oppia enemmän retkeilyvarusteista, niin tämä tulee olemaan paras suomenkielinen lähde moderneista vaelluskamoista. Jos haluat kuulla Suomen parhailta vaeltajilta vinkkejä superpitkille vaelluksille valmistautumisesta, niin tässä niitä on roppakaupalla!

Mukana tulee olemaan yksityiskohtaista tietoa mm. solmuista, teltoista, tarpin pystytyksestä, reppukankaista, lämpötiloista, ruokastrategioista, ja monesta monesta muusta suomalaiselle vaeltajalle tärkeistä asioista. Lisäksi tarjolla on tietoa monesta retkeilyaiheesta, josta Suomessa ei ole vielä hirveästi kirjoitettu, kuten tenkarasta, talvivarusteiden keventämisestä,  maakiilojen valinnasta, aktiivieristevaatteista ja monesta muusta. Lisäksi mukana on makupaloja vaelluskohteen valinnasta (myös ulkomailta), vaellussuunnittelusta ja yksityiskohtaisia vinkkejä aina reitin valinnasta repun pakkaamiseen ja jalkojen huoltoon.

Tarkempaa tietoa tulossa alkuvuodesta! Pysy siis taajuudella…

1 thought on “Teaser: Mielenkiintoista luvassa uudelle vuodelle!

  1. Morjens Ossi,

    Laitatko postia kun ehdit. Jakaisin retkeilyvarusteisiin liittyvää materiaalia joka voisi kiinnostaa sinua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.