Varusteet

Ultrakevyt vaellusvarustus 2020: Video!

Hyviä uutisia: Kevyesti kairassa aloittaa videotuotannon! Videoitani tulee näkymään Youtube-kanavalla Kevyesti kairassa. Ensimmäinen video on ultrakevyestä varustuksesta 2020, joka on pääasiallinen settini mikäli koronavirussulusta päästään vielä hyvän sään aikana.

Tarkempi erittely varustuksesta painoineen löytyy täältä:

https://lighterpack.com/r/ujsq07

 

 

3 thoughts on “Ultrakevyt vaellusvarustus 2020: Video!

  1. Noihin Calazon karttoihin liittyen voisin kommentoida, että niissä on välillä erittäin harhaanjohtavia ja jopa vaarallisia virheitä. Merkattu olemattomia polkuja, järvien, jokien, tunturien ja jopa taukopaikkojen nimiä väärin. Huomioitavaa myös, että niihin (ainakin 2018-2019) osaan oli merkattu reitit joilla maastopyöräily oli sallittu. Ei siis mahdollista, vaan sallittu.

  2. Tämä videotuotanto oli itselle huono uutinen. Teksti on tuhansia kertoja nopeampi käydä läpi kuin video, jota on mahdoton selata nopeasti. Suurin osa videosta kuin videosta on kuitenkin etsityn aiheen sivusta. Pliis mieluummin teksti+kuva blogeja!

    1. Samaa mieltä. Tekstin voi nopea lukija silmäillä läpi murto-osassa siitä ajasta kuin pitkäveteistä videota pällistellessä. Erittäin tehotonta tiedonvälitystä. Jos siis tarkituksena on välittää tietoa, eikä pönkittää egoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.